Selective DENSI FILL SHAMPOO - Шампоан за уплътняване на тънка и нежна коса 1000мл

Идеален за възстановяване на косата с ефект на "пълнене".  Подхранва и запазва влагата в косата, предпазва от външни отрицателни влияния. Шампоанът увеличава обема и дебелината на косата, дава жизненост на уморени, отслабени, повредени или стареещи коси. Благодарение на активните съставки, той прави косата еластична, създава ефекта на здрава, дебела и в същото време лека коса.

Активни съставки : Хиалуроновата киселина - помага да се хидратира. MARINE COLLAGEN - запълва повредените зони. АМИНО КИСЕЛИЯ КЕРАТИН - поддържа водния баланс.


Уплътняващ и възстановяващ шампоан. Предназначен за коса, имаща нужда от реконструиране и плътност. Благодарение на прецизното дей­ствие на със­тавките си този продукт подсилва, уплътнява и прави косата еластична, заздравява я, изпълвайки я с плътност, без да я утежнява. Придава чувствителен обем и много блясък.

Продуктът съдържа комплекси Densiflux и Volumeflux, които действат активно за уплътнянане на косъма и придаване на видим обем. Същевременно подхранват косата. Съдържат хидролизиран пшеничен протеин, който действа за сгъстяване на косата, като значително я укрепва. Прониква дълбоко до вътрешния слой на кортекса и подхранва в дълбочина. Подобрява цялостната структура на косата. Задържа влагата в косъма и му придава еластичност. Осигурява гладкост и блясък. Образува защитен филм.

В състава е включен и хидролизиран колаген, който има благоприятно действие по отношение на цялостната структура на скалпа и косата. Уплътнява и прави косата жилава и здрава.

Кератиновите аминокиселини проникват в дълбочина в косъма, за да възстановят увредената коса. Създават защитен филм около косъма, като го укрепват и защитават. Това е истинския структуриращ елемент на косъма.

Начин на употреба : Нанесете на мокра коса и разпенете. Изплакнете обилно с вода. 

Количество: бутилка от 1000 мл.

ONcare therapy Refill e решение за фина или увредена коса, което предлага пълна реконструкция, благодарение на комбинираното действие на:
- хиалуроновата киселина
- морски колаген
- кератинови аминокиселини


Selective DENSI FILL SHAMPOO - Шампоан за уплътняване на тънка и нежна коса 1000мл

Преглед на пратката

Oпция преглед

 

Бърза поръчка

Обадете се на 0889 443 882

  • 35.00 лв.

Тагове: шампоани за коса, 1000 мл, Шампоан за уплътняване на тънка и нежна коса, Selective Professional, професионални шампоани за коса

DESIGN CURLТечен фиксатор за къдрици идеален за перфектно проектирани и дефинирани къдрици с естеств..
25.00 лв.

Selective Professional Keratin-шампоан за суха и увредена коса 1000 ml -14%
Професионален шампоан за коса с богато съдържание на кератин , който перфектно възстановява сухата ..
35.00 лв. 30.00 лв.

Комплекта съдържа 2 продукта: шампоан и балсам.Професионален резултат с комплекс ФИТОСИНЕРГИЯ (алое ..
30.00 лв.

Опаковка: 200 мл Професионален резултат с комплекс ФИТОСИНЕРГИЯ (алое вера, арганово масло, кера..
15.00 лв.

Ново!!! Само за 5 минути видим резултат ????Терапия - ампули / SELECTIVE Densi-fill treatment е..
60.00 лв.