Омега – 3 рибено масло, 120 капсули + Dr. Nature Ресвератрол - 60 капсули

Омега – 3 рибено масло, 120 капсули

За здрава кръвоносна система, кожа, нокти, коса!<> Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: проблеми със сърцето и мозъка, акне, лупус, псориазис и други кожни проблеми, при проблемна кожа и зъби, чупливи нокти, проблеми с капилярите, кръвни съсиреци, разширени вени, стерилитет, предменструален синдром (ПМС), артрит и проблеми със ставите, проблеми с кръвното налягане и др.

Състав:
Всяка капсула съдържа 500 mg ценно рибено масло (смесен концентрат от масло от сьомга) с над 30% естествени, сложни ненаситени омега - 3 мастни киселини EPA (около 18%), DHA (около 12%) и DPA (около 2,5%) и 3,4 mg естествен витамин Е.

Действие:
Омега 3 мастни киселини и витамин Е подпомагат нормалното функциониране на сърдечно-съдовата, кръвоносната, имунната и опорно-двигателната системи.

Допълнително действие:
Комбинацията подпомага: изграждането и стабилизирането на клетъчните мембрани, клетъчното дишане, неутрализирането на свободните радикали, поддържането на баланса на хормоналните нива; предпазването на лигавиците на устата, носа, гърлото и храносмилателната ситема; поддържането на нормалните функции на кожата, ставите, кръвоносните съдове, сърцето и мозъка, контролиране нивата на холестерола в кръвта и мазнините в тялотo.

Начин на употреба:
3 пъти на ден по 1-2 капсули с чаша вода преди хранене.

Знаете ли, че...
За да се отговори на специфичните физически и духовни изисквания през всеки етап от живота, трябва да се обръща внимание на храненето. Нездравословните житейски навици, неправилното хранене, недостатъчното движение, алкохолът и никотинът нарушават жизнеспособността. Капсулите Омега - 3 рибено масло от сьомга допълват храната и осигуряват на организма важните сложни ненаситени Омега - 3 мастни киселини, които организмът не може да образува сам в биологически- активна високо концентрирана форма. Когато необходимото количество е налице, човек произвежда множество хормоно-подобни вещества, които регулират всички функции и системи в човешкото тяло.
Витамин Е е мастноразтворим мощен антиоксидант и е известен като „витаминът, който забавя стареенето!”

Dr. Nature Ресвератрол – за здраво сърце, нормални нива на холестерол и кръвно налягане, добро зрение и мозъчна функция. Ресвератролът е уникален продукт с изявено антиоксидантно, венотонично и кардипротективно действие.

Всяка капсула съдържа 100мг стандартизиран екстракт от корен на японска фалопия (Polygonum cuspidatumSieb), от който 50 % ресвератрол (50 мг.)

Dr. Nature препоръчва прием на Ресвератрол::

 • За поддържане нормалната функция на сърдечно-съдовата система;
 • При атеросклероза и нарушено кръвооросяване;
 • При повишени нива на холестерола и триглицеридите;
 • При високо кръвно налягане и нарушени нива на кръвната захар;
 • При когнитивни разстройства;
 • При нарушена зрителна функция;
 • При болки в ставите;
 • При интоксикация на организма;
 • При нарушен репродуктивен потенциал и при мъжете, и при жените;
 • При понижен имунитет и често боледуване.

Начин на употреба: 1 капсула дневно

Защо Dr. Nature Ресвератрол?

 • Продукт с натурален произход
 • Съдържа само транс-ресвератрол - активната форма на съединението, извлечена от растението японска фалопия, която се усвоява по-добре от организма. Червеното грозде също се отличава с високи нива на ресвератрол, но той трябва да се превърне в трас-ресвератрол. Именно затова японската фалопия е предпочитан източник за сигурен и добър резултат.

Действие

 • Подпомага сърдечно-съдовата система.

Dr. Nature Ресвератрол  се отличава със силни кардиопротективни свойства, благодарение на високата си антиоксидантна активнност. Подпомага при рискови сърдечно-съдови заболявания като хронична сърдечна недостатъчност, атеросклероза, исхемична болест на сърцето, за подобряване на камерното ремоделиране и намаляване на рисковете от инфаркт на миокарда.

Продуктът е ефективен при повишени нива на холестерола и триглицеридите – един от основните фактори за увреждане на сърцето. Различни проучвания показват, че ресвератролът има ефект при модулиране на серумния липиден профил като значително намалява серумните нива на триглицеридите, общия холестерол и липопротеиновия холестерол с ниска плътност.

Чрез елиминиране на механизма на действие на свободните радикали фалопията се бори с исхемията – кислородна недостатъчност на тъканите, резултат от стеснение на кръвоносните съдове. Тя влияе върху клетките на сърдечния мускул (кардиомиоцитите), съдейства за запазване на тяхната еластичност и здравина, понижава интензитета на образуване на холестеролна плака и нейното отлагане по стените на кръвоносната система, като предотвратява образуването на тромби. В същото време ресвератролът може да предотврати риска от сърдечна хипертрофия при хипертоници и да забави прогресията на атеросклероза.

 • Контролира кръвното налягане

Dr Nature Ресвератрол  оказва положително въздействие за регулиране на кръвното налягане, особено за намаляване нивата на систоличното. Продуктът има ефект при понижаване натиска върху стените на съдовете, съдейства за тяхното отпускане и подобрява кръвния поток.

 • Подобрява когнитивните функции

Dr. Nature Ресвератрол  оказва положително въздействие при невро-дегенеративни състояния чрез антиоксидантния ефект на ресвератрола върху нервните пътища. Редица изследвания сочат, че той подобрява клиничната картина при пациенти с Алцхаймер и деменция, като възпрепятства образуването на мастни плаки в мозъка: приемът му може да намали количеството мастни плаки в хипоталамуса и основните ядра на мозъка с 90% и с 50% в зоната на медиалната кора. Освен това ресвератролът е в основата на верига реакции, които защитават клетките на главния мозък от увреждане.

 • Подобрява зрението

Витамините С и А са ключови за доброто зрение, а Dr. Nature Ресвератрол  чрез тях осигурява по-добро зрение и протекция срещу редица офталмологични проблеми. Продължителни експерименти сочат, че екстрактът от японска фалопия блокира успешно анормалното разрастване на съдовете в очната ябълка, а също така предпазва от катаракта, диабетна ретинопатия и спира старческата макулна дегенерация - водещи фактори за загуба на зрение в напреднала възраст.

 • Помага при артрит, ставни болки

Продуктът Dr. Nature Ресвератрол  осигурява силно противовъзпалително действие благодарение на съдържанието на антрахинони като емодин и неговият гликозид в състава на японската фалопия. Именно това е причина за намаляване на възпалението и последващо облекчаване на състоянието при различни форми на артрит и дегенаративни състояния, нарушаващи подвижността на ставите.

 • Подобрява имунитета

Dr. Nature Ресвератрол  е отлично антибактериално средство, което може да защити тялото срещу бактериални и вирусни нашественици. Свойството му да подобрява имунитета се свързва с богатия състава на японската фалопия: тя съдържа над 67 съединения, като сред тях се отличават антиоксидантите ресвератрол, полидатин, кверцетинерцетин, катехин, рутин, а също антрахинони с противовъзпалително действие.

 • Подобрява дейността на стомашно- чревния тракт

Японската фалопия помага при стомашни проблеми като запек, подуване на корема, спазми, възпаление на червата или хронична болка. Тази богата на ресвератрол билка може значително да намали стомашно-чревния дискомфорт и да нормализира храносмилателните процеси. В същото време действа като слабително средство и съдейства за изчистването на червата.

 • Подпомага детоксикацията на черния дроб

Има проучвания, които доказват, че растението може да помогне на хора с чернодробни заболявания, включително остра чернодробна токсичност. Японската фалопия е и сред топ 5 на билките, които се използват в китайската традиционна медицина за лечение на хроничен хепатит - вирусно заболяване на черния дроб. Освен ресвератрол, полидатинът се смята за един от компонентите на билката, който действа срещу вируса.

Dr. Nature Ресвератрол  съдейства за детоксикацията на черния дроб и неутрализира ефекта от контакт със среда, източник на вредни вещества. Благодарение на антиоксидантното си действие той помага на клетките на черния дроб да се защитят от негативното въздействие на алкохола и да се намалят уврежданията, причинени от токсични вещества и замърсители.

 • Подпомага при проблеми с кръвната захар

Dr. Nature Ресвератрол  има ефект на подобряване на чувствителността на клетките към инсулина и спира развитието на усложнения, причинени от хронична хипергликемия. Антиоксидантните му свойства помагат да се противостои на оксидативния стрес и да се стопират възпалителните процеси. Ресвератролът  потиска функцията на ензима, който преработва глюкозата в сорбитол и спирт, като така се понижава се рискът за кетоциадоза.

От друга страна, ресвератролът стимулира производството на специфичен белтък, който поддържа нивата на захарта в кръвта в нормални граници при диабет тип 1 и тип 2.

 •  Подпомага борбата с излишните килограми

Тъй като оказва влияние върху съдържанието на инсулина в кръвта и може да помогне при приемане на обилно количество калории, Dr. Nature Ресвератрол  е продукт, който има подкрепяща функция при отслабване. Учени са установили, че ресвератролът активира гена SIR1, който отговаря за скоростта на метаболитните реакции и липидния обмен и съдейства за редуцирането на количеството висцеларни мазнини.

 • Благоприятно действие при подагра

Другите предимства на японската фалопия включват борба със симптомите и намаляване на болката, както и отока при подагра. Това е така, защото растението съдържа детоксикиращ агент и антиоксидантни свойства.

 • Спомага за подобряване не репродуктивните способности

Омега – 3 рибено масло, 120 капсули + Dr. Nature Ресвератрол - 60 капсули

Преглед на пратката

Oпция преглед

 

Бърза поръчка

Обадете се на 0889 443 882

 • Производител: Doctor Nature
 • Код на продукта: Д62064
 • Наличност: В наличност
 • 35.00 лв.

Тагове: Омега – 3 рибено масло, Dr. Nature, Ресвератрол

Ултра Омега 3, 90 капсули х 1000 мгОпаковка: 90 капсулиМарка: Doctor NatureУлтрапречистено..
29.00 лв.

Мощно антиоксидантно действиеПолифенолите са молекули, които се намират в плодовете и зеленчуци..
60.00 лв.

Опаковка: 90 капсулиМарка: Doctor NatureDr. Nature препоръчва за подпомагане при: Различни..
19.90 лв.

Dr. Nature Натокиназа 100 – 45 капс + Dr. Nature Ултра Омега 3 – 90 капс х 1000 мг -30%
Опаковка: 2 продуктаDr. Nature Натокиназа 100 – 45 капсDr. Nature Ултра Омега 3 – 90 капс х 1000 мгЗ..
64.00 лв. 45.00 лв.

Dr. Nature Ултра Омега 3 - 90 капс х 1000 мг + Зелен чай - 60 капсули -42%
Супер антиоксидант, идеално тегло, добър метаболизъм, здраво сърце и силен имунитетDr. Nature Зелен ..
60.00 лв. 35.00 лв.