-19% NEURO COLLAGEN Серум за лице ден & нощ, 30 мл
Марка: Neuro Collagen 
Опаковка: 30 мл 

Серумът запълва фините бръчки по лицето и около очите и предотвратява образуването на нови. Подобрява плътността и еластичността на кожата. Повдига и заглажда кожата, моделира овала на лицето, видимо забавя процесите на стареене!

Възвръща сиянието и ефективно овлажнява. Изумителният анти-ейдж ефект се дължи на интелигентната система с активни компоненти, имащи доказана ефективност за дълбочинно проникване и постепенно, и бавно действие, което гарантира продължителен ефект след нанасяне. 

Активни съставки:  

2 Х НЕВРОПЕПТИД - активен компонент в основата на невро-клетъчното подмладяване. В серума се използва в двойна доза в сравнение с кремовете от серията.

5 Х КОЛАГЕН 3 ПЕПТИД – дълбочинно действащ биомиметичен компонент, който ефективно се противопоставя на всякакви бръчки. Активира синтеза на колаген, подобрява еластичността на кожата, препятства отпускането и. Укрепва отслабените от възрастта колагенови влакна, възстановява и овлажнява кожата. В серума е използвана 5 пъти по-висока доза в сравнение с препоръките за дневен прием от лабораториите на Bielenda.

КЕРАМИДИ - ценни за кожата компоненти. Представляват свързващи клетки, които предотвратяват загубата на влага и защитават от външни фактори. Стягат епидермиса, заглаждат бръчките. Недостигът на керамиди ускорява процеса на стареене и бръчкообразуване.

NEURO COLLAGEN Серум за лице ден & нощ, 30 мл

Преглед на пратката

Oпция преглед

 

Бърза поръчка

Обадете се на 0889 443 882

  • Производител: Bielenda
  • Код на продукта: 32-6
  • Наличност: В наличност
Тази оферта изтича след:
  • 34.50 лв.
  • 28.00 лв.

Тагове: Серум, анти-ейдж ефект

Марка: Neuro Collagen Опаковка: 50 мл Запълва фините бръчки по лицето и около оч..
31.90 лв.

  YOUTH THERAPYМарка: Bielenda Опаковка: 30 мл Подмладяваща терапия за зрял..
34.50 лв.

Vis Plantis е модерна и елегантна марка, насочена към възстановяване и укрепване на физиологичния ба..
24.00 лв.