Ново -20% Комплект 5 ножа върху магнитен блок
Марка: Stoneline

Комплектът съдържа:

Голям нож: обща дължина - 32.2 см, острие - 18.5 см

Нож за филетиране: обща дължина - 32.2 см, острие - 20 см

Нож за хляб: обща дължина - 31.5 см, острие - 19.5 см

Универсален нож: обща дължина - 22.5 см, острие - 11.5 см

Нож за зеленчуци: обща дължина - 19 см, острие - 8.5 см

Магнитен блок (стойка) 25.5 х 23.3 см

Инструкции за използване и съвети за дълготрайна употреба:

Инструкции за използване и съвети за дълготрайна употреба на ножове STONELINE ® Уважаеми клиенти, Поздравяваме ви с правилния избор да закупите продукт на STONELINE ® - можете да бъдете сигурни, че сте избрали най-доброто. STONELINE ® гарантира уникалност, качество, дизайн и удоволствие при употребата на нашите продукти във вашата кухня. Моля, спазвайте следните инструкции, за да се насладите на тези прекрасни продукти на STONELINE® за много години напред. С подходяща грижа, тези ножове STONELINE® ще издържат цял живот. Не почиствайте ножове STONELINE® в съдомиялната машина. Почистете ножовете под течаща вода с влажна гъба и препарат. Подсушете ги веднага след това, като внимавате с режещия ръб. Почистете с влажна гъба/кърпа и сгъваемия магнител блок. Важни инструкции за безопасност по отношение на ножовете STONELINE®: Никога не посягайте сляпо за нож! Никога не се опитвайте да хванете падащ нож! Винаги изплаквайте ножове един по един! Никога не съхранявайте ножовете свободно в чекмедже! Никога не оставяйте децата да играят с ножовете! Не проверявайте остротата на ножа, опипвайки режещия ръб! Когато се налага можете да заточите ножове. Но моля, уверете се, че само заточената, долна част на острието влиза в контакт с уреда за заточване. Заточете внимателно ножовете, за да избегнете надраскване на титановото покритие! Внимание: Ножът за хляб не може да бъде заточен. Гаранцията НЕ покрива повреди, неизправности и дефекти, възникнали в продукта в резултат на неспазване на инструкцията за използване, вследствие на грубо боравене, употреба не по предназначение, злоупотреби, удари, падания. 

5 уникални остри ножа от неръждаема стомана и супер титаниево покритие, поставени върху модерен сгъваем магнитен блок – което ги прави изключително подходящи за да си ги поставите като украшение във вашата кухня, или просто да сгънете дъската и поставите на удобно място във Вашия шкаф. Перфектни за рязане на зеленчуци, плодове, месо, риба и др.

Супер титаниевото покритие Ви гарантира: висока износоустойчивост; устойчивост от корозия и лекота при почистване.

Green Master e ексклузивен представител на STONELINE® за България. Само при нас ще намерите уникалните продукти на STONELINE® – съдове с патентовано каменно покритие за здравословно готвене без мазнина, както и други полезни аксесоари за кухнята.

Пържите месо или риба както върху естествен камък – храната няма да залепне или да се разпадне. Ако все пак желаете да готвите с добавяне на мазнина, това е напълно възможно. Благодарение на ефекта EASY-Clean почистването е бързо и лесно.

STONELINE® са професионални съдове за готвене с истински частици камък. Те са създадени за ежедневна употреба и здравословно готвене без мазнини, с гаранция за най-добър вкус на храната, като приготвен върху естествен горещ камък. Уникалното покритие е незалепващо, изключително устойчиво и лесно за почистване. Наличието на каменни частици в покритието е доказано от Германската фондация за изследване на скъпоценни камъни в Идар-Оберщайн!

Насладете се на истинско барбекю върху естествен камък в дома си!

Всички тигани, тенджери и комплекти на STONELINE®, които са предложени в този каталог, са подходящи за употреба върху всякакви котлони, вкл. индукционни. Дръжките на съдовете са изработени от специален термоустойчив материал CPET (Crystalline Polyethylene Terephthalate) – най-добрата защита на дръжки от топлина.

Истинските ценители знаят: храната, приготвена в съдове STONELINE®, наистина има най-добрия вкус! Просто опитайте!

STONELINE® - гарантирам, че тази марка предоставя най-авангардните технологии и най-висококачествените съдове за готвене на достъпни цени.“

Майкъл Шмидерер, Мениджър развитие на марката STONELINE®

 

Сертификати:

Съдовете STONELINE® притежават сертификат, че НЕ съдържат PFOA (Perfluorooctanoic acid), която се получава пряко или като следа от синтетичните химикали, които се използват в производството на много продукти за бита.

Американската асоциaция за защита на околната среда (EPA) е установила, че PFOA е:

• изключително бавно разградима в околната среда;

• остава в човешкия организъм много дълго време;

• предизвиква дегенеративни и други нежелани ефекти при продължително натрупване в организма.

Повечето американски компании, производители на стоки за бита са подписали Програмата 2010/15 PFOA Stewardship Program, чрез която се задължават до 2015-та година да премахнат от производството си PFOA и материалите, чийто разпад води до следи или емисии от PFOA.

 

Продуктите на STONELINE® са единствените съдове за готвене в Германия, които притежават един от най-важните световно признати сертификати за качество – TÜV. Този сертификат удостоверява, че независима агенция проверява непрекъснато процеса на производство, свързано с техническия прогрес и осигуряването на високо качество на безопасност и надеждност при внедряване на нови технологии.

 

STONELINE® PLATINUM е награда, присъдена и тази година от потребителите - като Любима марка в PLATINUM!

„Любима марка“ се присъжда на всеки три години за най-добрите и популярни марки в сектора. Тя отчита ориентацията на потребителите над средното ниво и силата на марката в продължение на няколко години. Това е най-високата награда, с която една компания може да бъде отличена в рамките на потребителската награда „Кухненска иновация на годината®“

10 основателни причини, поради които трябва да изберете STONELINE ® :

1.  Вкусно, здравословно, диетично, икономично и екологично готвене.

2.  Удобни за употреба – с феноменално незалепващо и незагарящо каменно покритие.

3.  Много лесни за почистване – само с топла вода и гъба.

4.  Продуктите запазват своя естествен вкус, аромат и витамини.

5.  Готвене без никакви мазнини – много важно за Вашето здраве и фигура!

6.  Изработени изцяло от екологични материали.

7.  Всички съдове и технологията им на производство имат необходимите световни сертификати за качество.

8.  Подходящи за всички видове готварски плотове: газови, електрически, стъклокерамични, индукционни.

9.  Съдовете STONELINE®  са на изключително достъпни цени.

  10. Доставят наслада със своя атрактивен дизайн.

И още 10 причини, поради които трябва да изберете STONELINE®:

1.   Дълъг живот на покритието и съдовете STONELINE®.

2.  Толкова дълготрайно, колкото камъка, но не толкова тежко.

3.  Антиканцерогенно готвене.

4.  Приготвяне на храната като върху истински горещ камък/барбекю/ с невероятен вкус и хрупкава коричка.

5.  Дъната на съдовете се нагряват равномерно по цялата повърхност - дебелото 4,5 мм дъно е отлична защита и от деформации на съда. Лесно се готви, лесно се почиства – всяка домакиня ще оцени всички тези достойни предимства.

6.  Плавно издигнатите стени на класическите тигани позволяват приготвяне на зеленчукови и месни гозби, както и на всякакви сосове.

7.  Достатъчно здрави съдове и не подлежат на външни въздействия. (За дълготрайна употреба се препоръчва да се използват дървени и силиконови прибори, а не метални; както и да се почистват без агресивни и абразивни препарати и гъбки.)

8.  Можете да запазите ястието топло за много по-дълго време.

9.  Съдовете притежават сертификат за липса на PFOA.

 10. Подходяща инвестиция, която позволява да се спестяват средства.

За да гарантирате дълъг живот на любимите съдове STONЕLINE®, не ги оставяйте да се нагряват силно, без в тях да сте поставили продуктите, които ще приготвяте!

Комплект 5 ножа върху магнитен блок

Преглед на пратката

Oпция преглед

 

Бърза поръчка

Обадете се на 0889 443 882

  • Производител: Green Master
  • Код на продукта: 2258420
  • Наличност: В наличност
Тази оферта изтича след:
  • 119.90 лв.
  • 95.90 лв.

Тагове: комплект, 5 ножа, магнитен блок, неръждаема стомана, титаниево покритие

Квадратен тиган със стъклен капак (28х28 см) -39%
Green Master вече предлагат едни отнай-предпочитаните в света домакински съдове – съдовете с каменно..
236.00 лв. 145.00 лв.

Дълбок тиган за готвене (⌀24 см) -20%
Марка: Stonelineh: 6.0 см, V: 2.2 л, W: 2.2 кгВ него можете да приготв..
99.90 лв. 79.90 лв.

Марка: Stoneline4 капака в 1Вероятно сте запознати с проблема чекмедже или шкаф, пълни с безбро..
49.90 лв.

Опаковка: 1 бр.Марка: Stoneline Резервен капак за тиган, 1 бр...
44.00 лв.

Марка: StonelineЗащитете плота си за готвене и спечелете работната повърхност едновременно!Разм..
89.90 лв.