Гинко плюс-Doctor Nature , 30 капсули
Опаковка: 30 капсули
Марка: Doctor Nature

За добра памет и топли крайници! Dr. Nature препоръчва за подпомагане при: нарушена памет, недостатъчно кръвооросяване на мозъка и крайниците (студени крайници), шум в ушите, световъртеж, отпадналост. Подпомага общото кръвообращение и дейността на сърцето, подсигурява здравината и еластичността на кръвоносните съдове. Допринася като превантивно средство срещу инфаркт и инсулт. 

Състав:

Екстракт от гинко билоба – 200 mg, екстракт от гроздови семки – 50 mg.

Действие:
Гинко билоба - фармокологичните ефекти на гинко билоба се дължат на съдържащите се в листата на растението флавоноиди и терпенови трилактони, като флавоноидите притежават антиоксидантни свойства, а терпеновите трилактони подобряват кръвообращението. Флавоноидите осъществяват ефектите си предимно в периферните кръвоносни съдове, докато гинколидите и билобалидът навлизат в мозъка. Съставките в гинко билоба проявяват различни биологични и фармакологични ефекти: невропротективен и антиоксидантен ефект, намаляване на свободните радикали, потискане на липидната пероксидация и стабилизиране на клетъчните мембрани, подобряват отделянето на азотния оксид – мощно съдоразширяващо действие. Екстракт от гроздови семки – представлява мощен антиоксидант – 20 пъти по-силeн от Витамин С. Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система като цяло.

Начин на употреба:
Препоръчва се по 1 капсула дневно, след храна

Знаете ли, че...
Гинко билоба е единственият оцелял представител на семейство Ginkogoaceae, обитавал Земята преди 200 милиона години. Отделни дървета живеят стотици и дори до 1000 години, като достигат височина 30-40 метра и диаметър 4 метра. Гинко билоба е широко използван декоративен вид, който успешно понася замърсяването на околната среда. Най-ранните сведения за лечебните свойства на Гинко билоба се откриват в някои китайски книги по медицина. Там се описва употребата на листата от гинко билоба за лечение на сенилността на възрастни членове на императорското семейство. в съвременната китайска медицина се препоръчва за подобряване на мозъчните функции и за облекчаване на астма.


Гинко плюс-Doctor Nature , 30 капсули

Преглед на пратката

Oпция преглед

 

Бърза поръчка

Обадете се на 0889 443 882

  • Производител: Doctor Nature
  • Код на продукта: Д10-2
  • Наличност: В наличност
  • 11.90 лв.

Тагове: гинко прюс, добра памет, топли крайници, Doctor Nature

Брейн комплекс, 60 капсули х 555 мг -23%
Съставки в една капсула: Екстракт от херициум (Hericium erinaceus) - 200 mg, екстракт от рейши ..
38.90 лв. 30.00 лв.

Опаковка: 90 капсули Марка: Doctor Nature 100% натурален пречистен бентонит..
29.00 лв.

Опаковка: 240 капсули Марка: Sanct Bernhard Ефективна формула за здрави стави, к..
97.90 лв.

Опаковка: 30 таблетки Марка: Maxi Vita За блестяща усмивка, здрави кости и актив..
6.90 лв.

Марка: Ostrovit Опаковка: 90 таблетки Глюкозаминът е най-важната съставка на съе..
26.90 лв.