Аминокиселини с разклонени вериги, 100 таблетки
Марка: Equilibra
Опаковка: 100 таблетки

Equilibra препоръчва за подпомагане при: интензивни физически натоварвания и тренировки, дефицит на белтъчна храна, нарушена мускулна маса, изграждане на мускулна маса. За подпомагане възстановяването след тежки натоварвания и продължително боледуване.

Състав:

Смес от аминокиселини Kyowa ®: L-левцин, L-изолевцин, L-валин. Всяка таблетка съдържа L-левцин - 0,5g; L-изолевцин - 0,25g; L-валин - 0,25g, Витамин В 6 – 0,28mg. (ВССА в съотние 2:1:1).

Действие:

Подпомагат регенерацията на мускулните белтъци, ускоряват синтеза на протеини, имат антикатаболитно действие. Ускоряват процеса на изгаряне на мазнините. Високоефективната комбинация от трите аминокиселини и витамин В6в специфично съотношение предпазва мускулите от разтежение, травми и неприятни последствия след тежки натоварвания и е абсолютно необходима за възстановяването на мускулите и техния растеж.

Допълнително действие:

Трите аминокиселиниосигуряват енергията, необходима за мускулна работа и повишават устойчивостта и издръжливостта при натоварвания. L-левцинът снабдява организма с енергия, особено когато е подложен на стрес от физическа активност, съхранява мускулния гликоген, поддържа азотния баланс. Това е единствената аминокиселина, която повишава нивата на протеиновия синтез в мускулите и го активира, независимо от останалите аминокиселини с 33%. L-изолевцинът влияе директно за увеличаване на издръжливостта и възстановяването на мускулната структура. Това е аминокиселината, която е „отговорна“ за енергийните процеси в мускулната тъкан. L-валинът има стимулираш ефект, отговаря за мускулния метаболизъм, възстановяването и растежа на мускулите и поддържането на хранителния баланс в организма. Противопоказания:Да не се използва при бременност и кърмене и от деца.

Начин на употреба: 5 таблетки дневно, приети с вода, по време или след физическо натоварване.

Аминокиселини с разклонени вериги, 100 таблетки

Преглед на пратката

Oпция преглед

 

Бърза поръчка

Обадете се на 0889 443 882

  • Производител: Green Master
  • Код на продукта: Д3023640
  • Наличност: В наличност
  • 60.00 лв.

Тагове: аминокиселини, физически натоварвания, тренировки, мускулна маса

Магнезий + В комплекс, 30 таблетки -29%
Equilibra препоръчва за подпомагане при:Лесна уморяемост, чести схващания, мускулни спазми (крампи),..
14.00 лв. 10.00 лв.

Активни съставки в 1 таблетка: магнезий – 250 mgвитамин В6 – 1,4 mg.Vitar препор..
6.90 лв.

Опаковка: 200 капсули Марка: Sanct Bernhard Структурни елементи за изграждане и ..
79.90 лв.

Опаковка: 30 таблетки Марка: Maxi Vita За блестяща усмивка, здрави кости и актив..
6.90 лв.