-60% Калъфка за възглавница от мериносова вълна и памук
Опаковка: 1 бр.
Марка: Woolmark

За да превърнете вашата възглавница в още по-комфортен и здравословен продукт. Без алергии и болка!
С уникалната австралийска мериносова вълна WOOLMARK, магнити и геопатогенна защита!
Размер: 40 х 78 см
Състав: Лице: 100% мериносова вълна; Гръб: 100% памук

Съчетава оздравителното и терморегулиращо действие на мериносовата вълна с комфорта на висококачествения памук. Предпазва от бактерии, алергии, изпотяване и други проблеми, характерни при използването на обикновени калъфки.
Изберете своя материал – топлата и оздравителна вълна или нежността и релаксиращото действие на страната от памук. И в двата случая комфортът и здравият сън ще бъдат незабравими.

Всеки човек прекарва 1/3 от живота си в сън, чието качество е от особено значение за общото здравословно състояние и тонус. Нарушеният сън може да породи редица проблеми като нервност, отпадналост, хронична умора, депресивни състояния, проблеми с нервната, ендокринната система и др. Некачествените и неудобни матраци от своя страна могат да станат причина за проблеми на опорно-двигателния апарат и нервната система, а спалното бельо и завивки често са източник или благоприятстват развитието на алергии и проблеми с дихателната система и кожата.

 

С уникалните продукти Green Master Line, Вие ще превърнете съня в истински релакс, след който организмът ще е отпочинал, а силите възстановени. Ефективно и трайно ще се подобри състоянието на нервната система, опорно-двигателния апарат, самочувствието, кондицията и работоспособността. И всичко това благодарение на комплексното решение с използване на висококачествена мериносова вълна, магнитно поле и карбонова мрежа в серията Green Master Line.

В основата на серията е свръхтънкото влакно от мериносова вълна с марката WOOLMARK – световен стандарт за качество, благодарение на което се подобрява съня, гарантира се високоефективна термоизолация и подобряване на здравословното състояние.

 

В продуктите с магнитно поле се добавя допълнителен здравословен ефект, подобрява се кръвообращението, обмяната на веществата, възстановяването по време на сън и състоянието на опорно-двигателната система.
 

Карбоновата мрежа в някои от продуктите защитава тялото от геопатогенните зони и вредното излъчване на електромагнитни емисии, които нарушават енергийния баланс на организма, предизвикват постоянна умора и изтощение.

Калъфка за възглавница от мериносова вълна и памук

Преглед на пратката

Oпция преглед

 

Бърза поръчка

Обадете се на 0889 443 882

  • Производител: Green Master
  • Код на продукта: 2610350
  • Наличност: В наличност
Тази оферта изтича след:
  • 74.80 лв.
  • 30.00 лв.

Тагове: калъфка, възглавница, мериносова, вълна, памук, без, алергии, болка, подобрява, кръвообращението

  Турмалинов накитник -40%
Опаковка: 1 бр. Марка: Doctor Nature - Болка и схващане в областта на китките, д..
20.00 лв. 12.00 лв.

Магнитен колан с мериносова вълна, магнити и сребро -59%
Опаковка: 1 бр. Марка: Dr. Silver Изключително съчетание на висококачествена мер..
52.00 лв. 21.50 лв.

Опаковка: 1 бр. Марка: Victoria Bells НОВА КОЛЕКЦИЯ Гривна: дължина – 19 см.- ма..
109.90 лв.

Опаковка: 1 бр.Марка: WoolmarkНеповторимо усещане за топлина и уют! С уникално влакно от а..
382.80 лв.

Опаковка: 1 бр.Mарка: WoolmarkУникално одеяло, произведено от най-висококачествено меринос..
283.80 лв.