Renee Blanche- Реконструираща маска с кератин и карите  Bheyse- 250ml

Агресивното влияние на външни фактори, редовното използване на термични устройства и честите боядисвания рефлектират негативно върху състоянието на косата, правят я суха, чуплива и с разцепени краища.
За да се предотврати образуването на тези несъвършенства и да се възстанови нейната кондиция е необходимо да положите специални грижи с маската за коса от италианската марка Renee Blanche! Универсалното регенериращо средство има целенасочен ефект върху структурата на косите, повишава техните защитни свойства и активира възстановяването на тъканите. Козметиката ефективно поправя повредените влакна, като деликатно запълва техните структурни „пропуски“.
Кератинът връща гладкостта и копринеността на нишките и засилва естественото им излъчване. Маслото от ший във формулата увеличава защитните свойства на кичурите, минимизира агресивното влияние на външни фактори и насърчава лесното  стилизиране.
Маската активно се бори с дехидратацията, интензивно подхранва с микроелементи и предотвратява натрупването на статично електричество.  
Начин на употреба: Нанесете необходимото количество от продукта първо върху корените и  разпределете по цялата дължина. Изплакнете след 5 минути. Използвайте веднъж седмично.

Renée Blanche е сертифицирана Италианска марка в разработването на продукти за коса.

 

От 1970 г., годината на своето основаване, Renée Blanche създава, разработва, произвежда и разпространява продукти за коса и тяло в Италия и чужбина. Италианска история, изградена от страст и решителност. Семейната компания и днес се управлява от нейния основател Феличе Мисано, който е предал любов, интуиция и страст както на децата си, така и на екипа си.

Благодарение на своето предприемаческо ноу-хау и подготвен и надежден екип, Renée Blanche непрекъснато се развива в името на съвършенството, използвайки само най-модерните технологии и високо подбрани активни съставки в чистота и ефективност, гарантиращи продукти от най-високо ниво на качество, в перфектна хармония с потребителските тенденции. Перфектна комбинация от традиция и иновация, изследвания и разработки, контрол на качеството, от суровината до крайния продукт.

Визията на Renée Blanche е успешна среща между технологията и работната философия.

Renee Blanche- Реконструираща маска с кератин и карите Bheyse- 250ml

Преглед на пратката

Oпция преглед

 

Бърза поръчка

Обадете се на 0889 443 882

  • Код на продукта: К1-987
  • Наличност: ИЗЧЕРПАН
  • 20.00 лв.

Тагове: Renee Blanche

Renée Blanche Aloe Vera & Keratin Shampoo Деликатен шампоан с алое и кератинДеликатен шампо..
35.00 лв.

RENEE BLANCHE BHEYSE ARGAN OIL AND KERATIN 1000MLБалсамът на италианския козметичен бранд Renee Blan..
37.00 лв.

Шампоан Деликатен с алое и кератин, 1000 л+ Балсам Регенериращ с арган и кератин 1000 мл  ..
60.00 лв.

Renée Blanche Keratin & Karite Mask Маска с масло от карите и кератинBheyse Professional Bheyse ..
30.00 лв.