-13%  Нофатин Балансиран Шейк +Алги Слим

НОФАТИН Алгислим, 30 капсули

Алгислим  е иновативен продукт за поддържане на здравословно тегло и идеална фигура. Той съдържа патентованата съставка ID-alg™ в комбинация със стандартизирани растителни екстракти. Ето какви са ползите от продукта:

 1.  Блокира ензими, които са отговорни за разграждането на мазнини и въглехидрати
 2. Потиска отлагането на мазнини в мастните клетки
 3. Активира процесите за изгаряне на натрупаните мазнини
 4. Регулира телесното тегло
 5. Подобрява метаболизма и пречи на повторно натрупване на разградените мазнини
 6. Редуцира желанието за сладки храни
 7. Дава жизненост и енергия на тялото
 8. Детоксикира организма
 9. Оформя стройна и стегната фигура

Какво съдържа Алгислим?

 ID-alg™ (бленд от екстракти от кафяви водорасли (ascophyllum nodosum) и екстракт от гроздови семена (vitis vinifera)) – 200 mg

Екстракт от кафяви водорасли (10% фукоксантин) – 12 mg

Екстракт от нар (40% пуникалагини) – 150 mg

Екстракт от гарциния камбоджа – 100 mg

Хром пиколинат – 100 mcg

Как действат съставките в Алгислим?

ID-alg™ представлява патентован клинично проучен бленд от кафяви водорасли и екстракт от гроздови семена. ID-alg™ показва пълен спектър от подкрепа за контрол на теглото:

 Блокира въглехидратите и мазнините

Намалява телесните мазнини

Подобрява формата на тялото

Естествен източник на йод за организма

ID-alg™ съдържа голямо количество морски полифеноли, които инхибират два от основните храносмилателни ензима – амилаза и липаза. По този начин може да се намали калорийния прием с до 85%. Тестовете показват, че патентованата съставка инхибира до 50% двата ензима, което води до редукция на килограми, като същевременно не повлиява негативно основните функции на храносмилателната система да преработва и усвоява храната.

 Ефективност, доказана в клинични проучвания:

 Клинично проучване, предназначено за оценка на ефектът на ID-alG™ за контрол на теглото при жени с наднормени килограми. Проучването включва 60 жени, разделени в 2 групи на възраст между 18 и 45 години с индекс на телесна мазнина между 28 и 40. Продължителността на проучването е 56 дни. Резултатите показват:

Значителна загуба на тегло - 2,8 kg след 2 месеца

Намалена маса на телесните мазнини -3,3 kg след 2 месеца

Не се наблюдава негативни ефекти върху стойностите на чернодробните ензими, като се регистрира изключителен профил на безопасност

В друго проучване при 88 жени на възраст между 25 и 65 годни и индекс на телесни мазнини между 25 и 35 се оценява ефекта и толерантността на ID-alg™. Резултатите показват:

Изключително действие при жените над 45-годишна възраст

Намаляване на обиколката на талията с 3 см за 4 седмици

Намаляване на обиколката на бедрата с 3 см за 4 седмици

Значително намаляване на висцералните мазнини

Добър профил на безопасност и липса на странични ефекти при продължителен прием

Последните клинични резултати подчертават уникалното действие на ID-alG™  за контрол на теглото:

 • Загуба на тегло в тясна корелация с мастната маса

 • Намалява асимилацията на мазнини, намалявайки телесната мастна маса и

 коремна и висцерална мазнина

 • Намалява асимилацията на въглехидрати, понижавайки гликирания хемоглобин

 • Значителен и траен ефект още 8 седмици след първоначален прием

 Екстракт от кафяви водорасли

 Полезните свойства на водораслите отдавна са познати в медицинските среди. Кафявите водорасли са богат природен източник на йод и така важният фукоксантин. Той е един от най-разпространените морски каротеноиди и притежава излючително много здравни ползи. Той е необходим за синтеза на витамини и има изключителен антиоксидантен потенциал.

 

Фукоксантинът има доказани ефекти за редукцията на излишни килограми, като в едно проучване с доказва, че за 16 седмици се наблюдава:

 

Редуциране на теглото с 4,9 kg

Намаляване на мазнините с 3,6 kg

Понижаване стойностите на триглицеридите и кръвното налягане

Подобряване функцията на черния дроб

Екстрактът от кафяви водорасли показва много добър синергичен ефект в комбинация с екстракт от нар, като се увеличават полезните действия върху целия организъм и се ускорява редукцията на излишни килограми и телесни мазнини.

 

Екстракт от нар

 

Нарът е широко популярна част от здравословното хранене. Семената от нар са богати на много биологично активни вещества и са мощен антиоксидант. Антиоксидантите защитават клетките от негативното влияние на оксидативния стрес и спомага за намаляване на възпаленията в организма. Редица проучвания доказват, че екстрактът от нар е ефективно решение за хора, страдащи от наднормено тегло и затлъстяване. Той спомага за редуциране на излишните телесни мазнини и детоксикация на организма. Като богат източник на витамин Ц, нарът подпомага имунната система на организма. Екстрактът от нар в продукта е високо съдържание на така важните пуникалагини, които благоприятсват метаболизма и спомагат за нормалното фукциониране на важни процеси в тялото, касаещи изгарянето на излишни мазнини. Екстрактът от нар има благоприятен ефект и върху кръвоносните съдове, като спомага за нормалнат функция на цялата сърдечно-съдова система.

 

Екстракт от гарциния камбоджа

 

Гарцинията е тропическо растение, което от хилядолетия се  използва за поддържане на нормално телесно тегло. Ектрактът от Гарциния Камбоджа е източник на хидроксилимонена киселина, известна със своята ефективност в контрола на телесното тегло. Тя спомага за контрол над желанието за сладни храни и поддържане на нормални нива на кръвната захар. Също така, активните вещества в екстракта от Гарциния спомагат за инхибирането на ензими, отговорни за превръщането на въглехидратите в мазнини. Гарцинията спомага за стимулиране на обмняната на веществата и метаболитните процеси, като има благоприятен ефект и върху функцията на сърдечно-съдовата система.

 

Хром пиколинат

 

Хромът е изключително важен микроелемент за организма. Той спомага за нормалния метаболизъм на въглехидратите и мазнините и допринася за поддържане на нормални нива на глюкоза в кръвта. Хромът подпомага контрола на телесното тегло и допринася за намаляване апетита за сладки храни. Освен това влияе върху обмяната на мазнините и запазването на мускулна маса при диети. Ежедневният прием на Хром помага на тялото да се чувства заредено с енергия, дори и в период на спазване на хранителен режим.

 

Как се приема Алгислим?

 

По 1 капсула два пъти дневно (сутрин и вечер преди хранене).

 

Нофатин® Балансиран Шейк (високобелтъчна пробиотична храна) с вкус на шоколад, 1000г

 

Нофатин Балансиран Шейк е  част от Цялостната програма Нофатин - за оформяне на корема, ханша, талията и бедрата. Революционният шейк може да се използва, както в бързия или умерения план за постигане на идеално тегло и фигура, така и самостоятелно. Но все пак, за да се възпозлвате максимално от ползите и действието на продукта, препоръчваме да го приемате, като част от цялостната програма Нофатин.

 

Цялостната програма, включваща бързия и умерения план за постигане на идеална фигура може да откриете онлайн ТУК

 

Какво да очаквате от цялостната програма Нофатин?

 

Достигане до мечтаната фигура и здравословни килограми и намаляване с поне 2-3 размера на Вашите дрехи.

Редуциране обиколката на корема, талията, ханша и бедрата.

Намаляване количеството на излишните телесни мазнини и течности.

Избягване недостатъците на драстичните диети и свързаните с тях глад и лишения.

Избягване от изключително неприятния йо-йо ефект, който се получава след всяка диета.

Зареждане с повече енергия и сдобиване със самочувствие от постигнатите резултати.

Повишаване на имунитета и подпомагане на тялото в борбата му с възпаленията, които са основна причина за затлъстяването.

Благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система, стойностите на холестерола и кръвното налягане.

Балансиране нивата на кръвната захар и намаляване спазмите при глад.

Понижаване нивата на стрес, който също е основен фактор, водещ до напълняване.

Подобряване на метаболизма и хормоналния баланс.

И още много други здравословни ползи, които ще усетите още през първите дни на програмата.

Нофатин балансиран шейк е формула с оптимално енергийно съотношение на въглехидрати, протеини и мазнини (40-30-30). Това означава, че при всяка доза 40% от калориите, които приемате са от висококачествени въглехидрати, 30% са от висококачествени протеини и 30% са от висококачествени мазнини. Предлага се в три превъзходни вкуса – ванилия, шоколад и ягода. Нофатин Балансиран шейк е революционен продукт, който съчетава действието на високобелтъчна пробиотична храна, патентовани съставки за редукция на теглото, витамини, минерали и антиоксиданти.

 

Нофатин Балансиран Шейк е идеалният продукт за поддържане на здравословно тегло и пълноценно хранене в забързаното ежедневие. Хранителният режим 40-30-30 е най-сигурният и здравословен начин за редуциране на телесното тегло, изгаряйки излишните мазнини. За разлика от всички други диети и хранителни режими, тук няма гладуване и лишения. Съотношението 40% въглехидрати : 30% протеини : 30% мазнини при всяко хранене води до постигане на перфектен хормонален баланс, сигурно и здравословно отслабване, без загуба на енергия и тонус.

 

Нофатин балансиран шейк е иновативен продукт, който решава проблема с наднорменото тегло и досадните диети. Ето какви са ползите от приема на шейка:

 

Поддържа нормално тегло

Напълно съобразен с хранителния режим 40-30-30 в перфектно съотношение на въглехидрати, протеини и мазнини

Дава тонус и енергия на организма

Нормализира стреса

Подпомага изгарянето на мазнините

Подпомага храносмилането и усвояването на необходимите микронутриенти

Поддържа баланса на чревната микрофлора

Притежава мощно антиоксидантно действие

Притежава засищащ ефект

Източник на изключително важни витамини и минерали

Детоксикира тялото и елиминира токсините от стомаха и червата

 

 

CSAT+ е натурална съставка за контрол на теглото. Благодарение на засищащия ефект на галактомананите, се постига лимитиране на излишния калориен прием, намалява вредните хранителни навици и продължително чувство за ситост.

 

CSAT+ намалява възпалението в мастната тъкан

 

CSAT+ има способността да намалява инфилтрацията на макрофаги в мастната тъкан, като по този начин намалява възпалителните процеси. Като резултат от намалената инфилтрация на макрофаги, се намалява и образуването на проинфламаторни цитокини

Нофатин Балансиран Шейк +Алги Слим

Преглед на пратката

Oпция преглед

 

Бърза поръчка

Обадете се на 0889 443 882

 • Производител: Green Master
 • Код на продукта: Д62021
 • Наличност: В наличност
Тази оферта изтича след:
 • 90.00 лв.
 • 78.00 лв.

Тагове: отслабване, нофатин, шейк

Свалянето на килограми никога преди не е било толкова лесно постижимо, благодарение на Doctor Nature..
86.00 лв.

Нофатин® Балансиран Шейк (високобелтъчна пробиотична храна) с вкус на ванилия, 1000г -27%
Първият изцяло балансиран шейк за здравословно тегло и идеална фигура. Превъзходен ванилов вкус..
79.00 лв. 58.00 лв.

Dr. Nature Нофатин Метаболик, 30 капсули -28%
Новият суперефективен продукт за отслабване при метаболитен синдром и свръх теглоСъдържа клинично из..
39.00 лв. 28.00 лв.

Нофатин® Балансиран Шейк (високобелтъчна пробиотична храна) с вкус на шоколад, 1000г -27%
Първият изцяло балансиран шейк за здравословно тегло и идеална фигура. Превъзходен шоколадов вк..
79.00 лв. 58.00 лв.

Dr. Nature Нофатин - 60 табл. + Балансиран шейк Шоколад, 1000г -18%
Doctor Nature Нофатин - за постигане на здравословно тегло, 60 таб. x 1500 mg е революционен&nb..
85.00 лв. 70.00 лв.