-22%  Dr. Nature Боров прашец – 120 таблетки + Dr. Nature Фибростоп, 60 капсули
Комплект: Dr. Nature Боров прашец – 120 таблетки + Dr. Nature Фибростоп, 60 капсули-За цялостна подкрепа на оргазнизма! Прекрасна подкрепа, след като сте прекарали КОВИД !
Dr. Nature Боров прашец – 120 таблетки
Уникалната сила на природата в един продукт
Боров прашец с доказан произход и разрушена клетъчна мембрана
Всяка таблетка съдържа: боров прашец с разрушена клетъчна мембрана (Pinus massoniana Lamb) – 500 mg

Dr.Nature предлага висококачествен боров прашец с доказан произход и максимална биологична активност, гарантирана от структурата на разрушена клетъчна мембрана. Дългогодишни изледвания доказват, че приемът на боров прашец:
Повишава имунитета и подпомага възстановяването при изтощен и често боледуващ организъм.
Противодейства на различни възпаления в организма;
Неутрализира свободни радикали от различен произход – мощен антиоксидант;
Подпомага при заболявания на дихателната система и възпаления на дихателните пътища;
Регулира липидната обмяна, нормализира стойностите на холестерола и триглицеридите;
Подкрепя функциите на сърцето, подпомага сърдечно-съдовата система, регулира артериалното налягане;
Нормализира кръвоснабдяването, тонизира кръвоносните съдове
Защитава и подпомага възстановяването на черния дроб, нормализира отделянето на жлъчни сокове;
Подобрява храносмилането, подпомага при възпалителни и хронични заболявания на стомаха и червата(гастрити, колити, язви, запек);
Подпомага при заболявания на простатата – простатит, хиперплазия, аденома и при сексуални смущения;
Балансира обмяната и подпомага при ендокринни заболявания;
Подпомага при акне и заболявания на кожата;
Забавя процесите на стареене на клетъчно ниво;
Премахва умората, възстановява жизнеността и тонуса на тялото;
Начин на употреба: 2 пъти дневно х 2 таблетки
Боровият прашец е уникален природен продукт с изключително богат и висококонцентриран състав. Съдържа повече от 260 ценни биологично активни вещества в идеални пропорции, които въздействат върху организма синергично, като по този начин балансират и регулират различни процеси, органи и системи в него.
Използването му датира от преди 2500 години и днес е част от официалната китайска фармакопея. Мощният му и широкоспектърен антиоксидантен състав забавя процесите на стареене, предотвратява окислението на липидите, нормализира еластичността на кръвоносните съдове и микроциркулацията в сърцето и мозъка. Ефективно подкрепя дейността на храносмилателната система – стимулира отделяне на стомашни сокове, подобрява чревния транзит, активира функциите и перисталтиката на червата, подобрява дейността на дебелото черво и естествената детоксикация. Подобрява активността на чернодробните клетки, защитава от токсини и при злоупотреба с алкохол и лекарствени средства. Продължителният прием възстановява здравословни стойности на киселинно-алкалния баланс в организма. Подкрепя бъбречните функции и възстановяването на нарушени тъкани и клетки. Подпомага кожата, поддържайки я здрава и хидратирана. Нормализира обмяната на веществата и функциите на ендокринната система, помага при алергични заболявания, повишава кръвотворните способности, активира имунитета. Боровият пращец е чудесно средство за снемане на умората и възстановяване на енергийния потенциал, жизнеността и тонуса на тялото.
Dr. Nature Фибростоп, 60 капсули
Революционна комбинация от ензими, биофлавоноиди, витамини и минерали за здрава респираторна система, сърце, кръвоносни съдове, стави и мускули!
Протеолитичната ензимна терапия намира все по-широко приложение при различни състояния и заболявания. Д-р Нейчър (Dr Nature) Фибростоп съдържа патентован протеолитичен ензимен бленд с висока активност, мощни антиоксиданти, витамини и минерали които имат способността бързо, ефективно и безопасно да облекчават редица симптоми, свързани с възпаление и заболявания на много от системите в организма.
Ето какви са основните ползи от приема на Д-р Нейчър Фибростоп:
Благоприятства функцията на дихателната система и белите дробове
Намалява риска от фибрози и сраствания на белодробната тъкан след възпаления на белия дроб
Намалява възпалителните процеси в тялото и подпомага възстановяването
Подпомага функцията на сърцето и кръвоносните съдове и спомага за намаляване на риска от образуването на тромби
Намалява болката и отока при травми на опорно-двигателния апарат
Предотвратява застойните явления в белия дроб, като спомага за отделяне и изчистване на натрупания секрет
Действа благоприятно върху състоянието на кръвоносните съдове и редуцира образуването на атеросклеротични плаки
Поддържа имунитета
Какво съдържа Д-р Нейчър Фибростоп?
Състав за 1 капсула:
Serrazimes – 33 mg (с активност 606000 U/g)
Кверцетин – 110 mg
Бромелаин - 220 mg (с активност 1200 GDU/g)
Фолиева киселина – 70 µg
Витамин B6 – 0.5 mg
Витамин B12 – 1 µg
Селен – 20 µg
Как действат активните съставки?
Serrazimes®
Serrazimes® е патентован ензимен протеолитичен бленд, за който е доказано, че разгражда протеиновите субстрати по начин, подобен на серациопептидазата. Тази изключителна протеолитична ензимна бленда е създадена за подпомагане на дихателната, имунната, сърдечно-съдовото и скелетно-мускулната сиистеми.
Протеолитичните ензими имат способността да разграждат специфични протеини, свързвани с възпалителните процеси. Te притежават доказано противовъзпалително, противооточно и болкоуспокояващо действие. Поради фибринолитичната си активност, разкъсват коагулиралите фибрини на по-къси фрагменти и съединения, като по този начин намалява образувалия се ексудат по време на възпалението, подобрява лимфния и кръвен ток, намалява възпалителното огнище и ускорява възстановяването. Също така, инхибира синтеза на брадикинин, хистамин и други медиатори на възпалението, което допълнително води до намаляване на болковите симптоми.
При много белодробни инфекции, има повишен риск от фиброзиране на белодробна тъкан и намаляване на дихателния капацитет. Протеолитичните ензими разграждат нефункционалните тъкани, като коагулиралите фибрини по време на възпалението и намалява вероятността от фиброзиране на белодроната тъкан по време и след отшумяване на инфекцията. Освен това, подпомагат естествената фибринолитична активност на плазмина и спомага за намален риск от образуване на тромби.
Кверцетин
Кверцетинът е растителен флавоноид, който притежава изключително много ползи за здравето. Кверцетинът е мощен антиоксидант и естествено противовъзпалително средство. През последните години се правят редица изследвания с цел да се докаже положителния ефект на това съединение за оздравителните процеси на организма.
От няколко научни изследвания става ясно, че кверцетинът има способността да възпрепятства разпространението и възпроизвеждането на много РНК-вируси, което го прави изключително подходящ в периоди на повишена циркулация на вирусни и респираторни инфекции.
Противовъзпалителното действие на кверцетина се изразява чрез стимулиране производството на противовъзпалителни цитокини, като същевременно балансира имунната система според нуждите на организма и подпомага борбата с вирусните и бактериални инфекции.
Като мощен антиоксидант, кверцетинът защитава клетките от оксидативния стрес. Също така, подпомага нормалната функция на сърцето и кръвоносните съдове и намалява риска от сърдечно-съдови инциденти като инсулт и инфаркт.
Кверцетинът е едно от най-обещаващите натурални средства, като все повече разкрива своя потенциал и здравословни ползи за всички органи и системи в организма.
Бромелаин
Бромелаинът е ензим, който се съдържа в ананаса. Той има протеолитично действие и подпомага смилането на протеините. Бромелаинът подпомага функционирането на стомашно-чревния тракт, като също така благоприятства функцията на имунната система и намалява хроничните възпаления в организма. Ензимът подпомага храносмилането, намалява образуването на газове и тежест.
Бромелаинът подпомага фибринолизата и предотвратява формирането на отоци и хематоми по тялото. Притежава противовъзпалително и болкоуспокояващо действие, като активността му е свързана с инхибиране на възпалителните медиатори. Подпомага реепитализацията при кожни наранявания.
Фолиева киселина
Фолиевата киселина има важна роля в процесите на клетъчно делене. Допринася за синтеза на нуклеинови киселини. Фолиевата киселина допринася за нормалната функция на нервната и опорно-двигателната система.
Витамин B6
Витамин B6 играе съществена роля в клетъчния метаболизъм. Участва в синтеза на допамин, серотонин, гама-аминомаслена киселина. Подпомага превръщането на някои аминокиселини в невромедиатори.
Витамин B12
Витамин B12 спомага за нормалното функциониране на мозъчната дейност и подпомага нервно-мускулния апарат при движение.
Комбинацията от фолиева киселина, витамин B6 и витамин B12 допринася за намаляване на стойностите на хомоцистеина в кръвта. По този начин се редуцира риска от образуване на атеросклеротични плаки и се намалява вероятността от възникване на инсулт и инфаркт.
Селенът е изключително ценен микроелемент, от важно значение за нормалното функциониране на организма. Тъй като храните са бедни на селен, е необходимо да осигурим допълнителен прием. Той е важен компонент в много ензимни системи и играе съществена роля в редица метаболитни процеси. Селенът стимулира имунната система и подобрява устойчивостта на организма към вируси и други патогени. Според последни изследвания на учените, селенизацията на органзима е изключително важна. Те казват, че има пряка доказана връзка между агресивността на РНК-вирусите и селеновия дефицит, както и че вирусните инфекции значимо редуцират серумните нива на селена, т.е. и те самите създават такъв дефицит. От това става ясно, че адекватния прием на селен е необходим на организма за борба с вирусите. Той има изключително мощно антиоксидантно действие и повишава имунната защита, което е много важно в период на чести вирусни инфекции. Селенът е особено нужен за нормалната функция на дихателните пътища и белите дробове, които основно се атакуват от респираторните вируси. Селенът спомага за синтеза на хормони на щитовидната жлеза, като допринася за нейната нормална функция. Има благоприятен ефект върху състоянието и на други системи, като допринася за нормалната функция на сърдечно-съдовата система, подпомага сперматогенезата, оказва положително въздействие върху косата и ноктите и спомага за забавяне на процесите на стареене.
При какви състояния е подходящ за прием Д-р Нейчър Фибростоп?
Възпалителни заболявания на белия дроб (в острата фаза и фазата на възстановяване)
След травми и хирургични интервенции
Артроза и остеоартрит
Атеросклероза
Трудно зарастващи рани и белези
Повишена склонност към кръвосъсирване
Повишен риск от мозъчно-съдови инциденти
Манипулации в денталната медицина (екстракции на зъби)
Повишено физическо натоварване
Астма и бронхит
Синузит
Как се приема Д-р Нейчър Фибростоп?
Препоръчва се прием от 1 капсула три пъти дневно, 30 минути преди или 2 часа след хранене.

Dr. Nature Боров прашец – 120 таблетки + Dr. Nature Фибростоп, 60 капсули

Преглед на пратката

Oпция преглед

 

Бърза поръчка

Обадете се на 0889 443 882

  • Производител: Doctor Nature
  • Код на продукта: Д300337340
  • Наличност: В наличност
Тази оферта изтича след:
  • 64.00 лв.
  • 50.00 лв.

Тагове: Dr. Nature, Боров прашец + Dr. Nature Фибростоп

Dr.Nature Ултра Омега 3 + Полифенол зон 22 -35%
Комплекта съдържа Dr.Nature Полифенол зон 22, 60 капси Ултра Омега 3 - 90 капс х 1000мгМощно антиок..
80.00 лв. 52.00 лв.

Двата топ продукта на Dr.Nature в мощна комбинацияЕкстрактът от листа на бамбук предс..
62.90 лв.

Dr.Nature Immune Power Max, 60 таблетки -37%
Опаковка: 60 таблеткиМарка: Dr. NatureТотална подкрепа за имунитета, защита при инфекции и..
39.90 лв. 25.00 лв.

Спрей с прополис, 20 мл -38%
Марка: EquilibraОпаковка: 20 млEquilibra препоръчва за подпомагане при: болно и възпалено ..
24.00 лв. 15.00 лв.

Dr. Nature Шлемник байкалски - 60 капсули Шлемник байкалски е растение с хилядолетна история и ..
35.00 лв.