Той не си пада по теб

Сценаристите на „Сексът и градът“ Беренд и Тучило отново жънат феноменален успех с филма по книгата си. За успеха допринася не малко звездният състав, включващ Бен Афлек, Скарлет Йохансон, Дженифър Анистън и Дрю Баримор. Но и филмът, и книгата покоряват с универсалното си послание към всички млади жени.

Сценарият е класически: ти много го харесваш, но той все не се обажда, не те кани на среща, не спи с теб, а с друга, избягва те, когато е трезвен. Ти го оправдаваш: бил зает, страхувал се от обвързване... Научи 16-те урока, едновременно забавни и полезни, научи истината за „силния“ пол. Беренд и Тучило са наясно с всички извинения и оправдания, които мъжете поднасят на жените. Затова предлагат един логичен отговор: той просто не си пада по теб. Престани да се заблуждаваш, престани да му намираш оправдания, престани да стоиш затворена у дома и да чакаш телефонът ти да звънне, а излез да си намериш друг, който ще те харесва и заслужава. В края на краищата, както много разумно пишат двамата автори, „ако нормален мъж истински те харесва, той няма да допусне нещо, каквото и да било, да се изпречи на пътя му.“

Aко все още не си убедена, на всяка цена прочети тази умна, забавна и крайно откровена книжка, пълна с въпроси и отговори и включваща всички оправдания, които жените си измислят, само и само да не признаят пред себе си, че не са харесвани от даден мъж.

Той не си пада по теб

Преглед на пратката

Oпция преглед

 

Бърза поръчка

Обадете се на 0889 443 882

  • Код на продукта: КН02
  • Наличност: В наличност
  • 5.00 лв.

Тагове: той не си пада по теб

Тази книга описва живота ми през последните няколко години на безпощадна борба. На борба, но и на по..
13.00 лв.

Кои характеристики определят женствеността? Откъде произтича неумението ни да получаваме? Голямата п..
15.00 лв.

Всеки от нас е в състояние да лекува и да се лекува, дори когато не подозира за тези си способности...
14.00 лв.

40 лесни упражнения по софрологияВ ерата на високите постижения, постоянното напрежение – работа, се..
5.00 лв.

Идеалният партньор! Не го търсете, засейте го! А ако вече имате партньор - направете го перфектен! С..
12.00 лв.